Itsepuolustuskurssi - varausmaksu

*RYHMÄ TÄYNNÄ*

Maanantaisin klo 19.15-20.15 alkaen 26.2.2024.

Maksettuasi varausmaksun varmistat paikan kurssille. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassalla voit valita maksutavaksi joko verkkomaksun tai maksun laskulla, liikuntarahalla, pankkikortilla. 

20,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Käytettävissä: 0 kpl

  Kpl

Itsepuolustuksen perusteet sisällöstä seuraavasti: opetellaan yksinkertaisia itsepuolustustekniikoita tavanomaisia hyökkäyksiä vastaan niin pystyssä kuin maassa. Kurssilla käydään erilaisista otteista irrottautumista, lyöntien ja potkujen torjuntaa sekä aseita vastaan tehtäviä torjuntoja. Kurssiin kuuluu myös luento hätävarjelusta.

Itsepuolustuskurssi sopii kaikille yli 18 vuotta täyttäneille, ja aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista ei tarvitse olla. Kurssi toimii myös mainiona liikuntamuotona, jossa hikitakuu!

Kurssilla käydään Pohjolan Krav Maga -Itsepuolustusliiton peruskurssin sisältö (8 viikkoa, 1krt/vko).

  • Hinta 89€/kk (2kk / 8 kertaa)
  • Max osallistujamäärä: 10
  • Maanantaisin klo 19.15-20.15 alkaen 26.2.2024.

Tunnille tarvitset päälle vain sisäliikuntavaatteet ja vesipullon!

Valmentajana toimii Janne. Hän on toiminut Krav Maga ohjaajana vuodesta 2005 ja harrastanut lajia vuodesta 1998. Hänellä on lajista hallussaan myös musta vyö, 2. dan.

Ammatiltaan Janne on lähihoitaja; mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö ja tällä hetkellä hänen työnantajansa on Helsingin poliisilaitos: ennalta estävä toiminto. Hän on myös toiminut yrittäjänä vuodesta 2015 kouluttaen eri ammattilaisia haastaviksi koettuihin tilanteisiin.

Huom! Varausmaksu 20€ hyvitetään ensimmäisen kuukauden kurssimaksusta ja mikäli koronasta tai muusta ylivoimasesta esteestä johtuen emme voi järjestää kurssia, hyvitämme sinulle maksamasi summan. Muuten ilmoittautuminen on sitova.