PowerClub ryhmä 2 -varausmaksu

Seuraava aloitus 12.4.2023. Ryhmä 2: ma ja ke klo 19.15

Maksettuasi varausmaksun varmistat paikan valmennukseen. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassalla voit valita maksutavaksi joko verkkomaksun tai maksun laskulla, liikuntarahalla, pankkikortilla. 

20,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €

Käytettävissä: 0 kpl

  Kpl

Tämän kokonaisvaltaisen valmennuksen tavoitteena on vahvistaa sinua sekä sisältä että ulkoa ja tehdä hyvinvoinnista ja liikunnasta elämäntapa. Treenit ovat monipuolisia, tehokkaita ja hikisiä, mutta hyvin sovellettavissa eri kuntotasoille sopiviksi.

Psyykkisen valmennuksen luennot ja tehtävät, sekä ohjeet terveelliseen ruokavalioon antavat hyvän pohjan suuremmillekin muutoksille.
Yhteiset treenit on kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin ja omatoimiset oheisharjoitukset on suunniteltu tukemaan palautumista ja kehitystä harjoittelussa.

PowerClubiin otetaan max 8 osallistujaa / ryhmä. Valmennuksen kesto on 7 viikkoa.

Seuraava aloitus: ke 12.4.2023
Jakso loppuu 31.5. 2023 (1.5 ei yhteistreenejä)

Valmennuksen hinta koko ajalta on 297€. Valmennus laskutetaan yhdessä erässä. Mikäli haluat että laskun kahdessa erässä mainitsethan siitä tilauksen lisätietoihin.

- Ryhmä 2 ma ja ke klo 19.15

 

Valmennus sisältää:

  • 2 yhteistreeniä/vko
  • kirjalliset materiaalit omatoimiseen oheisharjoitteluun
  • kirjalliset ohjeet terveellisen ruokavalion noudattamiseen
  • viikottaiseen treeniohjelmaan kuuluu myös peruskestävyyslenkki jossa voit kuunnella valmentajan luentoa samalla kun lenkkeilet. Tämä siis livelähetyksenä facebookryhmässä ja luento tallentuu, joten voit tehdä harjotuksen silloin kun sinulle parhaiten sopii.
  • Lenkkiluennoilla tärkeää asiaa harjoittelusta, ravinnosta, palautumisesta, motivaatiosta ja useista psyykkiseen valmennukseen liittyvistä aiheista.
  • 2 videoitua kehonhuoltoharjoitusta valmennuksen aikana
  • valmentajan tuki whatsapp- ja facebookryhmissä ja tarvittaessa myös yksityisviestin tavoitettavissa

Valmentajana toimii Personal Trainer, Psyykkinen Valmentaja ja Ravintovalmentaja Anna Räisänen.

Huom! Varausmaksu 20€ hyvitetään ensimmäisen kuukauden kurssimaksusta ja mikäli koronasta tai muusta ylivoimasesta esteestä johtuen emme voi järjestää kurssia, hyvitämme sinulle maksamasi summan. Muuten ilmoittautuminen on sitova.