*Lahjapaketti*

Ketä haluat muistaa hyvinvointia sisältävällä lahjalla?

Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Kassalla voit valita maksutavaksi joko verkkomaksun tai maksun laskulla tai pankkikortilla.

Lahjan saajan nimi:

Lahjan saajan puhelinnumero:

60,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Lahjapaketti sisältää:

  • Yhden InBody970 kehonkoostumusmittauksen
  • Kolme X°Cryo huippukylmähoitoa

Lue lisää InBody970 mittauksista ja X°Cryo kylmähoidoista.

Lahjapaketti tulee lunastaa kuukauden sisällä ostopäivästä. Voimassaoloaika lunastamisen jälkeen on kolme kuukautta. Lahjapaketin lunastamiseksi lahjan saaja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai asioimalla paikan päällä asiakaspalvelumme aukioloaikoina.

Lahjan saajan nimi ja puhelinnumero pyydetään lahjapakettia ostaessa, jotta voidaan olla häneen yhteydessä mikäli esimerkiksi lahjapaketin lunastaminen unohtuu.

Kun lahjapaketti on lunastettu, lahjan saajalle lisätään varausoikeus kylmähoitoihin ja InBody970 mittaukseen sovitaan aika.

Lahjapaketin osto onnistuu myös paikan päällä, jolloin ostosta saa mukaansa fyysisen lahjakortin. Verkkokaupan kautta ostetut lahjapaketit voi lunastaa ostoksen jälkeen saadulla tilausvahvistuksella ja tuolloin voi myös tulla paikanpäälle noutamaan fyysisen lahjakortin joka on lahjan saajalle mukavampi antaa.